Keukens van Vermeulen

Een keuken kopen is niet zomaar iets! Dat weten wij als geen ander bij Vermeulen, wij helpen u hier dan ook graag verder mee. Met de juiste keuze maken van kwaliteit en prijs maken wij samen een prachtige mogelijke middenweg tot een nieuwe complete keuken. Onze keuken adviseurs kunnen voor u een directe vergelijking maken tussen de beste keukens van anno deze tijd. Bent u nieuwsgierig naar wat zo allemaal te bieden hebben? Hieronder hebben wij een enkele impressies uitgezet:

Landelijke keukens

Een landelijke keuken die lekker boergondisch en ouderwets koken maar dit toch allemaal met een vleugje nieuwe technologie. Dit is allemaal mogelijk met een complete landelijke keuken van Vermeulen zie heronder een impressie:

landelijke-keuken
modern-en-strakke-keuken

Moderne en Trendy keukens

Modern, strak en trendy dat zijn toch wel de nieuwe vleugjes die vele keukens hebben tegenwoordig. Zo hebben wij ook de complete keuken line van moderne en trendy keukens inclusief trendy apparatuur, zie onze impressie hieronder voor een kleine inspiratie van wat wij zo allemaal mogelijk maken.

moderne-witte-keuken
trendy-moderne-keuken
moderne-keuken-stijl

Klassieke keukens

De wel prachtige en zeer praktische klassieke keuken die anno deze tijd nog steeds verkocht wordt en ook veel vraag naar is. Vermeulen keuken heeft zijn specialisme voornaamelijk te danken aan zijn prachtige authentieke en klassieke keukens hieronder ook een eenkele mooie impressies.

moderne-klassieke-keuken
simpele-keuken-huur-woningen